23 ноември 2011 г.

Място и час на срещата в Пловдив




Здравейте мили творящи дами!

Не си мислете, че пуснах темата за срещата и я оставих ;) Събрах вашите мнения и желания и всички от вас без изключения нямаха конкретни изисквания, а просто да има СРЕЩА :))).
Ето за това предлагам тя да е на 3 декември (събота) от 14.00 ч. в Симфонията (до пеещите фонтани).
Понеже имаше предложения да се съберем отново при Румито, но има вероятност да дойдат и други картичко-правещи и тогава ще ни стане малко тесничко... Надявам се това, което предлагам да ви хареса и се радвам, че вече традицията се затвърждава!
Съгласни ли сте?


14 ноември 2011 г.

Хайде на среща, пловдивски картичкофурии!!!



Здравейте на всички картичкофурии от Пловдив и околността!
Днес сутринта се чух с инициатора на предните сбирки - Ивето  http://ivetfantasy.blogspot.com/ и понеже бях пропуснала предишната я попитах за следващата такава. Оказа се, че няма насрочена дата, но тя предлага да си спретнем преди Коледа предпразничен купон! Навити ли сте?
За пръв път организирам тази наша сбирка и ако някъде нещо има за доуточнение, моля за корекции и евентуално съдействие от ваша страна!
Ще продължа традицията на Ивето с това всеки да даде удобен за него ден, час и дата. От предните сбирки се очертава този ден да е през уикенда в интервала 13.00 - 16.00 часа., но това винаги може да се промени. Хайде, дайте вашите предложения!
Надявам се да има и нови попълнения!


Powered By Blogger