31 декември 2011 г.

Ииииииииии последно вече...

Много неща исках да направя по Коледните празници, най-много съжалявам, че нямах тооолкова много време, че да се включа в благотворителният Коледен базар, но обещавам другата година ще се организирам специално за него по от рано...
Това са единствените ми коледни картички,  които направих, дано ви харесат!



Крайййййййййййййййййййййй, до НОВАТА ГОДИНА!!!!

Коледният предколеден подарък за моят съпруг.....

Тази година моят съпруг съвсем откирто заяви какво иска като коледен подарък - учебника Фолклорни тайни на Илия Илиев - от бенда на Слави Трифонов....  Доста търсене беше и на края стигнах до.... ами до секретарката на Слави Трифонов - Гергана Михайлова... В началото трудно се разбрахме понеже учебникът е доста старичък и е излязъл от производство, но "Който търси намира". Изключително много съм благодарна на Гергана Михайлова, понеже сбъдна две мечти - моята - да зарадвам съпруга ми и неговата - да научи повече за тайната на саксофона ;) А защо предколеден подарък - ами не се стърпях и го подарих преди Коледа.....
Това направих за нея...

Коледна размяна на картички

С дъх на лято през зимата, така озаглавих предният си албум и понеже този календар е част от него, но е с друга цел, то го публикувам отделно. Понеже календарите са нещо, което се гледат през цялата година, за това аз лично предпочитам лятото да не ми напомня за снега и студа, понеже не ми е любима част от годината... Ето за това календарчетата ми са с пъстри цветя ;)
Точно този е предназначен пак за danielle (по някаква случайност пак аз трябваше да й пращам картичка и се надявам да не е останала разочарована)

Ами това е 


Да разчистя папките ;) за нов старт към Новата година!!!

Това са всички онези нещица, които съм правила набързо и не съм публикувала. Все пак съм положила труд и емоции в тях и за това ще ги уважа за да бъдат сред другите ми картички ;)



Сега забелязвам, че някъде дори и името не съм си сложила, но.... така да си останат.

14 декември 2011 г.

С дъх на лято през зимата

Днес е коледното тържество на дъщеричката ми и по този повод приготвих картички-календар за госпожите и лелята ;)
Да си призная зимните празници не са ми от най-любимите, за това картичките на тази тематика са ми кът... А и в това, което ще видите пак съвсем леко е загатнат коледният дух...
Идеята за тази картичка за пръв път видях при Дими, която миналата година публикува такава комбинация и още тогава й казах, че ще се възползвам от идеята ( в последствие вече и други започнаха да правят това, но първоизточника ми беше тя ;), тумбестите цветчета също съм видяла от нея и то в телевизионно предаване, където тя беше гост. Така, че й благодаря!
Фонът е елхичката, която кака Криси за пръв път украси сама, но нея ще снимам в цял ръст на Коледа ;)
Печатът пък е направен от Мигито Петрова, толкова исках да имам печат, а не да разпечатвам поздравителните надписи! Благодаря ти Миги!

Ето и резултата:





12 декември 2011 г.

"Аз съм само цвят лилав".....

Явно лилавото е мноого на мода, понеже напоследък ми искат картички само в този цвят... Ама и аз го харесвам,  дори и да не е на мода. Едната картичка не успях да снимам, понеже беше екстремна и направена буквално за минути, но това е последната "Лила" за една млада дама ;)
Реших, че като завършек към нея е добре да прибавя и плик в сребристо и лично на мен комбинацията ми допадна. Сребристият картон ми е подарък от Румяна Борисова в деня, в който за пръв път посетих нейното магазинче.

Ето резултата, надявам се да ви хареса!







10 декември 2011 г.

Отчет за срещата ;)


Мина седмица от срещата, дойде време за нова, а моят "отчет" за нея все още се бави ;)....
Поредната зареждаща за мен среща, от която лъхаше празничното и предколедно настроение, понеже ние картичкофуриите нали сме за това - да правим картички според повода ;)
Както винаги обсъждахме техники, елементи и материали. Имахме си нови попълнения - Иренка, Валя и Мигито Петрова. Много се радвам, че се срещнах с Мигито. По една щастлива случайност нейната работа тук в Пловдив съвпадна с датата на нашата среща. Сигурно повечето знаят каква тръпка е да се видиш наживо с някой, който познаваш от форуми или блогове.
Ето я и нея

А тук са нещата, които тя прави, съответно и дизайнерска хартия, от която аз и всички присъстващи получихме като подаръчета - една приятна изненада!
Товааааааааа са вече познатите Ивето и Нели, зареждащи цялата компания както винаги с усмивка и приятни емоции.

Румито с най-малкият участник в групата ни - синът на Валя, а ето и Валя
Моя милост с Мигито, резглеждаме коледни мотивчета ....




            Тук е Иренка, която не пропусна срещата ни, въпреки че в този ден доста й се насъбраха ;), тази снимка е от профила на Румито-взех я назаем :) за да покажа и последният, но не по важност член на групичката ни.

Леле, това моето заприлича на рапорт на класния ръководител (по-младото поколение не знае какво е това, а и по-добре), но какво да правя като не съм сладкодумна!
Хайде, време е за следващата...........








Powered By Blogger