12 май 2011 г.

Цветя от различни материали

Всеки, който е направил веднъж нещо с ръцете си, не престава да го прави, като пробва какво ли не и мисля, че много от вас ще подкрепите това мое мнение :)) Та и аз към това число, реших да пробвам с така нашумелите напоследък брошки от плат и прежда. Между тези тук има и едно квилинг цвете, но не се стърпях да покажа и него, което пък направих магнитче за хладилник.
Да си призная, цветята от плат са направени от стари поли, ризи, които намерих в един чувал, който майка ми беше решила да изхвърли или намери друго приложение... Та като Плюшкин ровех, ровех.... дори още ще ровя там, за жалост на горката жена... беше решила да поопразни малко гардеробите........ :))) Но смятам, че и това е практично решение и приложение и то съвсем актуално ;)











6 коментара:

  1. Да, звучи познато :)
    Много красиво преобразяване на старите дрехи си направила, предполагам и майка ти ги харесва достатъчно, за да не съжалява толкова за чувала :)

    ОтговорИзтриване
  2. Да..., съвсем познато :). Страхотни цветя си направила! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасно е последното цвете,другите и те,но последното най-най ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  4. Много са красививсичките, аквилинговото цвете изглежда като порцеланово!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесни са станали всичките, а последното е грабващо направо. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  6. Получили са се фантастични цветя, всичките до едно са много красиви! Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)

Powered By Blogger