22 юни 2011 г.

Бижута

Какво да направя, като ме сърбят ръцете... Изневерявам на картичките, но имах огромното желание да опитам с така нашумелите аксесоари от плат.... Това тук е един комплект от гердан, гривна, пръстен и обеци - направени от сатениран плат, корда, мъниста и органзена панделка. Надявам се да ви хареса! 

8 коментара:

 1. Анонимен22 юни, 2011

  Много оригинални бижута. Хубаво е човек да се разнообразява в хобитата си :-) не мисли че изневеряваш на картичките :-)

  ОтговорИзтриване
 2. Много добре,че са те сърбяли ръцете,трябвало е да опиташ!Резултата е страхотен,продължавай...!Слънчев ден от мен;)))))))))))

  ОтговорИзтриване
 3. Много са сполучливи като за опит :)
  Готини са и също не мисля, че е нужно да се придържаш към едно и също, освен ако не те влече само то - какво по-хубаво от това да подариш със задължителната картичка още нещо, също изработено от теб :)

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасни са, много красиви и оригинални!

  ОтговорИзтриване
 5. ООО,чудесни са!Браво на теб!

  ОтговорИзтриване
 6. Много са красиви! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря ви момичета, вашето мнение е много важно за мен!

  ОтговорИзтриване
 8. Много са красиви и артистични! Възхищавам се на хора като теб с толкова фантазия, талант и сръчни ръце, които да направят това, което е в главата. Гердана, гривната и пръстена са просто прекрасни и са в моя тон :) Да, пропуснах обеците, защото не нося обеци, колкото и да е странно. Пожелавам още много творчески мигове и реализирани бижутерийни фантазии :)

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)