25 август 2011 г.

В магията на майчинството

Няма да публикувам нищо от моите творения този път (макар, че имам такива, но то ще е следващият път) Искам да посвета няколко реда на новото попълнение в семейството - синът ни Ивайло, който днес прави месец и ... 4 дни :) Малко закъснях с тази публикация, но причините са уважителни.
Не мога да бъда многословна, и не знам как да опиша чувството да станеш майка за втори път, само ще кажа, че то е неописуемо. В същност неописуема е цялата магия на зачеването, раждането и това да гледаш как един живот расте, страдаш и се радваш с него, плачеш и се смееш!
Днес не е денят на жената, нито на майката, но посвещавам тази статия на всички онези жени, които с гордост биват наречени "мамо"!
Майчинството променя жената в много насоки, именно то ме доведе тук при вас и се радвам, че съм част от всичките тези позитивно настроени хора, творящи с ръце и сърце, които чувстват магията на красотата и я предават на околните!
 До скоро и вече май с не толкова неща, както преди, но непременно ще следя всички ви!

7 коментара:

 1. Дани, уж нямаше да публикуваш твое творение, а си ни показала най-прекрасното! Да е жив и здрав Ивайло и много, много да ви радва и занапред!

  ОтговорИзтриване
 2. Да са ви живи и здрави дечицата и много радост да ви носят!

  ОтговорИзтриване
 3. Ох, Тече, това не сме ние... Бях сложила друга снимка с облачета, но ми се стори не по темата и... Това ми се стори в "тон" със заглавието.
  Благодаря за пожеланията и на двете ви!

  ОтговорИзтриване
 4. Сигурна съм, че и вие сте толкова хубави и нежни, така че... целувки!

  ОтговорИзтриване
 5. Дани,да ти е живо и здраво малкото юначе!А на теб и вече порасналото ти семейство,много любов и детски смях и глъч да оглася дома ви!
  С поздрав :Ива

  ОтговорИзтриване
 6. Магията на майчинството е много добро определение :) Желая ти тази магия да те води и изпълва занапред, да растат децата здрави и щастливи, а вие да им давате най-доброто от себе си!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 7. Честита ти рожбичка, Дани! Да ти е жив и здрав малкия Иво! Трябваше да качиш една снимка да го видим. Сигурно е хубав като майка си :)))

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)