23 ноември 2011 г.

Място и час на срещата в Пловдив




Здравейте мили творящи дами!

Не си мислете, че пуснах темата за срещата и я оставих ;) Събрах вашите мнения и желания и всички от вас без изключения нямаха конкретни изисквания, а просто да има СРЕЩА :))).
Ето за това предлагам тя да е на 3 декември (събота) от 14.00 ч. в Симфонията (до пеещите фонтани).
Понеже имаше предложения да се съберем отново при Румито, но има вероятност да дойдат и други картичко-правещи и тогава ще ни стане малко тесничко... Надявам се това, което предлагам да ви хареса и се радвам, че вече традицията се затвърждава!
Съгласни ли сте?


8 коментара:

  1. Страхотно!Ако всичко е наред съм там!

    ОтговорИзтриване
  2. страхотно, поздрави до всички ентусиазирани дами

    ОтговорИзтриване
  3. Смятам, че тези срещи са полезни за всеки, пък и много приятни. Хубаво би било да станат традиция и също да станат по-чести. Защо не да се събираме два пъти в годината. Може да направим нещо като частен блогърски клуб, какво ще кажете?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. По повод последната публикация! За съжаление не мога да намеря източника на тази публикация като физическо лице. Ще ми бъде приятно ако вие също се интересувате от нашата дейност и на всички ни ще ни е интересно да се запознаем!

      Изтриване
  4. Добър ден и от мен. Поздравления за хубава картинка и надпис, която сте сложили на блога. Хубаво е да се правят подобен тип срещи, от тях може да се научи много, да се видят къде са плюсовете и минусите на случващите се неща, да се вземе максимума и нещата да потръгнат още по на-добре :)Аз също се радвам, че вече традицията се затвърждава, и мястото на срещата едва ли толкова голямо значение, стига да има място за всички така е.

    ОтговорИзтриване
  5. Хареса ми картинката която сте избрали да сложите към публикацията.Хубаво е че правите такива срещи, където освен по интернет може да се видите на живо и да поговорите на живо.Поздравления!Ако може и аз бих желала да дойда при вас.Блогът вие доста любопитен и интересен и мисля, че ще бъде вълнуващо да се видим всички на живо.Една хубава традиция, която мисля, че ще продължава и в бъдеще, много успехи!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)

Powered By Blogger