10 декември 2011 г.

Отчет за срещата ;)


Мина седмица от срещата, дойде време за нова, а моят "отчет" за нея все още се бави ;)....
Поредната зареждаща за мен среща, от която лъхаше празничното и предколедно настроение, понеже ние картичкофуриите нали сме за това - да правим картички според повода ;)
Както винаги обсъждахме техники, елементи и материали. Имахме си нови попълнения - Иренка, Валя и Мигито Петрова. Много се радвам, че се срещнах с Мигито. По една щастлива случайност нейната работа тук в Пловдив съвпадна с датата на нашата среща. Сигурно повечето знаят каква тръпка е да се видиш наживо с някой, който познаваш от форуми или блогове.
Ето я и нея

А тук са нещата, които тя прави, съответно и дизайнерска хартия, от която аз и всички присъстващи получихме като подаръчета - една приятна изненада!
Товааааааааа са вече познатите Ивето и Нели, зареждащи цялата компания както винаги с усмивка и приятни емоции.

Румито с най-малкият участник в групата ни - синът на Валя, а ето и Валя
Моя милост с Мигито, резглеждаме коледни мотивчета ....




            Тук е Иренка, която не пропусна срещата ни, въпреки че в този ден доста й се насъбраха ;), тази снимка е от профила на Румито-взех я назаем :) за да покажа и последният, но не по важност член на групичката ни.

Леле, това моето заприлича на рапорт на класния ръководител (по-младото поколение не знае какво е това, а и по-добре), но какво да правя като не съм сладкодумна!
Хайде, време е за следващата...........








4 коментара:

  1. Хубава среща беше, трябва да организираме следващата вече :)

    ОтговорИзтриване
  2. Като знам какво вълнение е всяка среща... супер!
    Много сте хубави!

    ОтговорИзтриване
  3. Странното е, че на такива срещи винаги имам чувството, че винаги съм познавала тези хора... Удоволствието за мен беше голямо!

    ОтговорИзтриване
  4. Браво, момичета! Всички сте големи сладурани!!! Вярва, че с нетърпение чакате следващата среща!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)

Powered By Blogger