11 април 2012 г.

Саксийка

Ама как само съм пропуснала да си сложа в "дневничето" тази саксийка.... Правена е още февруари, ама ей на... ето я сега тук...

6 коментара:

 1. Дани чудесна е!Розичките са толкова фини!Поздрави и весели празници ти желая!

  ОтговорИзтриване
 2. amazing how beautiful!
  nice weekend
  Greetings Baukje

  ОтговорИзтриване
 3. Невероятна ти е саксийката! Таман както съм в пролетно настроение днес много ме зарадва :)

  ОтговорИзтриване
 4. Наистина е прекрасна тази саксия. Много свежа и нежна. Розичките са изпипални детайлно, предполагам, че доста време сте си поиграли с формата, за да станат като истински малки розички, цвета като пепел от рози е много приятен поздравления.С хубави зелени листа и самият начин по който изваждаш, за да видиш какво е пожеланията за празника ти е чудесно иновативно, аз лично много бих се зарадвала ако получа такава, а и ще ме трогне още повече понеже е направена собственоръчно.

  ОтговорИзтриване
 5. Идеята да направиш подобна саксийка ,която да служи за място на някакво послание към любим човек е страхотна.Веднага ме спечели и с хубавите цветове, които си подбрала.Изглежда много изискана и стилна.От магазин подобно нещо няма как да си купиш, просто защото там са все едни и същи.Невероятен подарък, който ще трогне получателя като знае, че е направено от твоите ръце.Надявам се да не чакаш толкова време да споделяш своите творения, а да ги публикуваш веднага и по често.Желая ти много успехи.

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)