1 ноември 2012 г.

Пеперудено - Доби

Здравейте!
Сигурна съм, че всяка от нас, която веднъж е пробвала да направи нещо със своите ръце, то не престава да търси нови хоризонти и нови предизвикателства. Тук ще ви представя две такива, върху които се потрудих и които си бях набелязала като цел, но все нямаше повод, време и какво ли още не, до като не се появи тя - Пеперудената фея - Добито.
Първото предизикателство е квилинг пеперудата, а второто ефирното кълбо от прежда, урочето за което ще видите тук 
Получи се спонтанна размяна на подаръчета, направени от нашите ръце. Такива подаръчета винаги носят сърце и душа, защото те са определени за един единствен човек, и правещия влага мисли и усещания за него, така че да пресъздаде емоциите и усещанията към този човек.... Земя..... Пеперудено.....
Тя обожава пеперудите и сякаш света е заобиколен от тях......... Вижте моето усещане за това ;)



Следващата публикация ще е с моето подаръче - направено специално за мен от Доби ;)
До скоро!

6 коментара:

  1. Страхотна е тази пеперуда!!! Те са ми слабост по принцип, но тази е уникално красива! Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Чуден подарък си направила, дори да не обича човек чак толкова пеперуди, няма как да остане безразличен пред твоето изпълнение :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. И пеперудата и кълбото са прекрасни!!!
    Останаха ми очите! Браво!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, че се отбихте и споделихте момичета!

    ОтговорИзтриване
  5. Прелест е тази пеперуда! Голям майстор си Дани!и кълбото и пперудата са много красиви ,но пеперудата е УНИКАЛНА! някой ден ще съм радостна да видя нещо от твоите творения "на живо"- ))) Поздравления от мен Пепи

    ОтговорИзтриване
  6. Пепи, благодаря за милите думи! А що се отнася до произведението "на живо", мисля че това е най-лесното нещо, което мога да направя особено когато е желано от сърце. Моля те, остави си адреса!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)

Powered By Blogger