3 май 2013 г.

За Мама!

Може би детинско я наричам с думата "Мама", но така я чувствам, а и тя си е моята мама ;)


От както започнах да правя що годе смислени нещица с квилинг и въобще с хартия тя все ме пита "Кога и на мен ще ми направиш една картина?!"
И ето, че в началото на пролетта, тогава когато е рожденият й ден то в съзнанието ми изникнаха тези сини цветя, които за мен са толкова красиви и сини, колкото е тя и сините й очи.
Надявам се да ви хареса, като единственото нещо, което в последствие реших, че не му е там мястото са тези червени цветчета по рамката, друг път си мисля, че в същност допълват с някакъв страничен акцент.... Може би някой ден ще ги премахна и на тяхно място ще има нещо друго, но още не знам какво ;)
Ето я и нея - моля за критики и обективно мнение!





4 коментара:

  1. На мен червените цветчета са ми в повече.
    Рамката и без тях си е много хубава, няма нужда да се отклонява вниманието от основния букет, още по-малко в две противоположни посоки.
    Ирисите ти са много хубави.

    ОтговорИзтриване
  2. Дани чудесна композиция,но и аз съм за премахването на червените цветя и по-скоро бих сложиля пеперуди,перли или някакви зарънтулки...но все пак това е мое мнение важно е крайният резултат да съвпада с твоето виждане:)Весел празник!

    ОтговорИзтриване
  3. Разкошен подарък с прекрасни и стилни цветя!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви момичета!!! Благодаря и за критиките, които аз лично много уважавам!
    Почивните дни ми беше мързеливо, но някой ден тези цветчета ще се превърнат в нещо. Бежко ми даде чудесни идейки. Само си стискам палци да не се отлепи повърхността на рамката, понеже въпросните цветя са лепени със топъл силикон, но май ще играе скалпа...

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)

Powered By Blogger