3 юни 2013 г.

Подаръчета

Това са подаръчетата, които изпратих на моят 100-тен последовател във фейсбук страничката ми, а те именно отидоха при една много талантлива дама, която наред със своята сериозна и предизвикваща респект професия на компютърен инженер прави уникални стиймпънк бижута. Може да ги разгледате тук и лично да се уверите! 

А ето и нещицата, които направих за нея, като се надявам да й носят мил спомен.

Картичка


 Магнитче за хладилник
















Брошка




5 коментара:

  1. Страхотни са и трите подаръчета! <3 Макът е прекрасен! :))) Но фаворит ми е куилинг картичката! :))))
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красиви подаръци! Късметлийка е тази госпожа! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, момичета! По някога ми се иска една седмица да седна и да правя само подобни подаръчета, но явно тази мечта ще почака до като малките фурии у нас започнат да си имат по-сериозни занимания ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Емилия14 юни, 2013

    Магнитчето е на хладилника, картичката с мака над него... Наистина прекрасни неща, които ме запознаха с приятна и много талантлива млада дама и майка! Чудя се как намира време за да твори и тези красоти, покрай най-красивото в живота си?...
    Благодаря ти отново, Дани! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря и аз за милите думи, Еми... още повече, че са написани от човек, който твори не по-малко красиви и интересни неща. А що се отнася до най-красивото в живота ми, то това си остават малките ми слънчица, които колкото и да ме цедят физически ;) то ме зареждат и с такова вдъхновение, че все пак трябва да излиза на бял свят при първа възможност ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)

Powered By Blogger