12 февруари 2016 г.

Албум за снимки, спомени и още нещо.....

    Отдавна, доста отдавна не бях писала тук....Бях захвърлила тази моя страст дълбоко скрита в ъгъла на моите мечти....
    Всеки, който твори знае, че има и такива моменти, дни, години... Музата, желанието и възможността да твориш някак си се изпарява и се чудиш гледайки това, което си направил с недоумение как точно си го направил, това ти ли си бил... бяло петно....
     Не бях сигурна дали е временно, но явно е било такова..... Няма как, това което е в теб да го изтръгнеш и да го захвърлиш в някое тъмно и незнайно кътче на душата....

И както казва Мечо Пух :...искам да имам истински мозък, за да ми разказва разни интересни неща....  Тези думи не могат да бъдат разбрани от всеки, но съм щастлива, че има хора около мен, които знаят какво означават!


И първата ми публикация за 2016 година е едно албумче, което направих за едно малко сладко бебче!

До скоро от мен!

2 коментара:

  1. И пак да кажа - много нежно албумче. Радвам се, че си тук, Дани! Взимам пример от теб и отивам в моя блог, че съм го позанемарила.

    ОтговорИзтриване
  2. Веси, благодаря ти за хубавите думи! Блогът е онова тайно дневниче, което искаме всеки да чете... Хайде, идвам при теб за да видя до къде си стигнала!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)