14 ноември 2011 г.

Хайде на среща, пловдивски картичкофурии!!!



Здравейте на всички картичкофурии от Пловдив и околността!
Днес сутринта се чух с инициатора на предните сбирки - Ивето  http://ivetfantasy.blogspot.com/ и понеже бях пропуснала предишната я попитах за следващата такава. Оказа се, че няма насрочена дата, но тя предлага да си спретнем преди Коледа предпразничен купон! Навити ли сте?
За пръв път организирам тази наша сбирка и ако някъде нещо има за доуточнение, моля за корекции и евентуално съдействие от ваша страна!
Ще продължа традицията на Ивето с това всеки да даде удобен за него ден, час и дата. От предните сбирки се очертава този ден да е през уикенда в интервала 13.00 - 16.00 часа., но това винаги може да се промени. Хайде, дайте вашите предложения!
Надявам се да има и нови попълнения!


6 коментара:

  1. Както вече казах-винаги готов!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също съм за!Но в момента не мога да кажа ден и час.може би някъде в началото на декември...:)

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен ми е удобно към 14.00 часа когато и да е ;-)

    ОтговорИзтриване
  4. Предлагам Симфония - клуб (в градската градина-пеещи фонтани) за срещата. Ако имате друг вариант - споделяйте! http://plovdiv.zavedenia.com/137/slideshow/5029

    ОтговорИзтриване
  5. Здрасти, и аз съм навита..
    Хайде тази неделя..на 20,11,1969г.към 14часа - мястото изберете вие.. предлагам също да си разменим по някоя картичка...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22 ноември, 2011

    Здрасти, аз ще съм в Пловдив между Коледа и Нова година. ще съм много щастлива ако срещата по някаква случайност е тогава. Чакам с нетърпение точната дата и час :-) Пък ако пак я пропусна се записвам за следвашия път :-)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)

Powered By Blogger