10 март 2012 г.

Бебешка кутийка

Отдавна се канех да направя тези бебешки обувки.... Обичам идеята с прелитащ рояк от пеперуди и се опитах да пресъздам и него.
Надявам се да сте обективни, не се сърдя на критики - напротив ;)
С нея ще участвам в Мартенско предизвикателство - Песента на птиците
и Хоби Предизвикателство №8"Подарък за НЕЯ".
Към второто предизвикателство ще дам пояснение, че тази кутийка направих за новородено момиченце като в обувчиците може да се сложи подаръче, а в същност самата кутийка бе предназначена за такова - допълнение към подаръка за спомен











5 коментара:

  1. Данина, много ми харесва кутийката! А обувчиците са може би най-нежничките, които съм виждала.
    Единственото, което мисля, че можеше да е по-добре е цветето на капака. Като гледам кои цветове си ползвала за пеперудите ми се струва, че розовото би се комбинирало по-добре с лилави вместо с жълти венчелистчета. Прегръдка от мен!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна кутийка! Много нежна и сладка! Чудесен спомен!

    ОтговорИзтриване
  3. Тече, Нели, благодаря ви!
    Тече, сега като се загледах май си права... Истината е обаче, че първо направих цветето, а после пеперудите. Тук не се замислих за цветова комбинация и ми се ще кутийката да беше още до мен за да видя какво щеше да се получи... Благодаря ти, че сподели Твоето мнение с мен! Оценявам го, наистина!

    ОтговорИзтриване
  4. Данина, кутийката е прекрасна, а обувчиците наистина са невероятно нежни.
    Не съм попадала тук до сега, но твоите неща са наистина много, много изпипани и прецизни, а това винаги води до прекрасни резултати!
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство № 8 "Подарък за НЕЯ".Добре дошла!
    Малката госпожица за която е тази кутийка е получила едно истинско бижу..

    ОтговорИзтриване
  5. Поздравления мила :) всичко е станало прекрасно, а обувчиците са направо прелестни - толкова нежни и бонбонено сладички :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че се отбихте и добре дошли в моята приказка! Надявам се да ви отведе там, където съм всеки път, когато правя нещо с ръцете си... и сърцето си ;)

Powered By Blogger